Alla inlägg under juli 2008

Av Rut - 9 juli 2008 19:15

Jahapp, igår då var jag alltså med Jonna och Felicia. Det började med att jag och Jonna bestämde oss för att se "so you think you can dance" så vi stack på statoil kring nio för att köpa chips och dricka till det, och på vägen tillbaka träffade vi Felicia och Fanny med hundarna. Då frågade Felicia sen om hon fick komma och vara med oss så hon kom och vi såg "so you think you can dance", "paranormal state" och "csi". Det var trevligt, men klockan blev ju rätt mycket, så kring ett gick Jonna hem till sig och jag och Felicia hem till henne, eftersom hon var ensam hemma och inte jag. Så alltså, där sov vi. Sedan idag bestämde vi oss för att vara lite nyttiga så vi gjorde oss i ordning, packade lite picknick-saker och cyklade iväg till Norjsövallen. När vi väl kom fram gick solen i moln så vi åt mest upp våra mackor och bullar och sen for vi igen. Men det var ju i alla fall en trevlig liten tur. Sedan gjorde vi lite diverse saker och nu skulle hon då fara och spela beach och jag orkade inte följa, så nu sitter jag här hemma i min ensamhet och  bara är stolt över mig själv att jag faktiskt gjort nåt idag. Så en stor applåd till Rut som varit så duktig och gjort nåt, HURRA!


Anyway, en låt jag vill ha på min begravning

http://youtube.com/watch?v=0dPS-EHl-FE
Av Rut - 8 juli 2008 14:02

Idag, tisdag den 8 juli ska jag faktiskt göra nåt. Eller försöka. Har faktiskt tagit första steget och duschat, vilket inte var gjort på mycket längre. Sedan ska jag väl fräscha till mig lite och kanske kontakta Jonna. Men vad vet jag, hon kanske inte har tid för en sån som mig. Annars vet jag inte vad jag ska göra, kanske städa lite här hemma vilket inte heller är gjort på mycket mycket länge! Dock inte så kul, men något i alla fall.

Igår blev ännu en sen kväll. Eller morgon. Somnade inte förrän halv fem ungefär, tack vare en viss Olov, men visst, det var nästan värt det. =)



Och fortfarande om någon är sugen på att hitta på nåt, hör av er! thank u. 

Av Rut - 7 juli 2008 19:56

Nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv! Hela sommaren känns ha gått åt utan att jag gjort nånting vettigt. Fy mig. Jag känner mig verkligen värdelös.

Igår natt var jag uppe till halv fyra ungefär, sov sedan idag till typ ett. Sedan dess har jag bara handlat och lagat mat med pappa. Huvva vilken bortslösad dag. Men vad kan man göra när man är i norsjö...  Blev ju dessutom lurad igår av en viss busunge, fick ju nästan lite hopp om att få göra nåt. Det var BUSIGT!

 Hur som helst måste jag verkligen hitta på något nu till veckan annars kommer jag nog dö precis här på fläcken. 


 Så, ni får hemskt gärna höra av er om ni vill hitta på något, jag är öppen för förslag!

Av Rut - 6 juli 2008 15:32

Ja huvva vilken helg! Synd bara att det händer så lite som en gång per år...


Igår var i alla fall rolig, även om det tog ett tag innan vi bestämde oss för att betala in oss på området. Men, ju mer klockan blev ju roligare blev det så jag antar att det inte gjorde så mycket. Hur som helst blev det massor med dans och sånt där skoj.

Idag sticker jag till pappa i en vecka kanske, vet inte riktigt, och bara tar det lugnt. Ska bli härligt, fast det känns ju lite halvtrist eftersom jag vill vara med alla här i malå också. Men trots allt jag har ju hela sommaren på mig!

Nu ska jag käka kotletter och potatis, hoppas vi hörs! :)

Av Rut - 5 juli 2008 15:11

Igår kväll var skitkul tjejer! Hoppas det blir lika kul ikväll.

Vi vandrade först bara omkring och snackade, vi tjejer. Sedan stack vi på statoil, köpte en korv och gick sedan runt lite på området igen. Inte så mycket ös, men vad kan man förvänta sig av malå... Hur som helst börjde ju E.M.D kl 23.00 så då gick vi in och såg dom och trängdes i folkmassan framme vid scenen. De var faktiskt bättre än jag trott. Och vilka moves sen! ;) När de sedan var klara med sitt uppträdande gick kvällen ut på att vandra ut och in i discotältet, för fy vad varmt det blev att dansa! Men kul var det i alla fall, så värmen spelade inte så stor roll egentligen. Inne i tältet träffade vi ju också vår kära Lotta, och hon är verkligen den sötaste jag känner! (Hoppas hon läser detta!) Ja huvvaligen, rent söt rätt igenom! Vi tog oss i alla fall hem senare, vid två - halv tre nån gång, fikade och somnade trötta och belåtna.

Idag var vi också trötta men kanske mindre belåtna. Kroppen hänger liksom inte med idag, fötter värker, huvuden dunkar och allt känns allmänt jobbigt, även utan alkohol! Då kan jag verkligen tänka mig hur de som använde alkohol igår känner sig. Men men, man får väl skylla sig själv att man var ute så länge.

Nu ska jag och Jessika i alla fall snart till malå igen för att träffa Elin och sådär. Hoppas verkligen det blir lika kul ikväll.

Tack för mig gott folk och puss på er!   

Av Rut - 4 juli 2008 01:38

Idag var en synnerligen VARM dag. Har bränt mig på båda axlarna och fram på bröstet. Spenderade i och för sig dagen mestadels i gott sällskap av Jessika och Elin så lite solbränna får jag väl leva med.

Stack i alla fall till malå vid ett-tiden idag för att träffa Jessika. Vi stack till torget och träffade Maja, Elin och Ellen. Sedan såg vi Jonas uppträda, han var helt OK trots sin bedövning. P.g.a hettan gick vi och köpte lite vatten och gick sedan till kommunbryggan för att bara ta det lilla lugna. Då kom ju hela familjen Persson med barn och hela köret. Lotta skulle visst hämta nåt fiskespö Lucas tappat i när han fiskat, men hon pallade inte det kalla vattnet så det fick vara. Fick i alla fall en glimt på en söt grabb... ;)
Hur som helst stack vi senare på ica och köpte Felix köttbullar i gräddsås till mig och Elin. Lite middag måste man ju faktiskt få i sig, i synnerhet om man inte ätit vidare mycket tidigare på dagen. Jessika stack till sin farmor och käkade middag och sedan for hon hem till sig på andra sidan ån för att hämta lite grejor. Jag och Elin gick tillbaka till bryggan igen för att känna lugnet men kände oss mer överhettade än lugna. Och inte hjälpte det då att Anton kom med supermoppen och skulle styla. Vilken heting måste jag bara påstå! Smaskens... Sedan kl 19.00 började den s.k "talangjakten" inne på området vilket inte var någon vidare talangjakt utan bara sångkunniga flickor egentligen. Men det är väl underhållning det också. Efter det köpte jag och Jessika lite chips och godis på statoil och begav oss sedan hemåt för att bara ta det lugnt framför tvn resten av kvällen. Och natten i och för sig, klockan är ju nu mer än halv två, så för att få den sömn vi behöver är det nog bäst att vi lägger oss i våningsängen med madrasser hårdare än Arnold Schwartzneggers föredetta magmuskler.


C YA. puss. 

Av Rut - 2 juli 2008 12:15

Vaknade precis. Tänkte ta lite längre sovmorgon idag i och med att helgen knappast kommer innehålla mycket sömn. Men nejdå, nog blir jag först väckt av mamma, sen Olof och sen A-G... Men hur som helst, för mycket sömn är väl inte heller bra.

Idag känner jag mig halvkass igen. Känns som magen håller på att vända sig ut och in eftersom den inte fått vidare mycket mat på sådär 3 dagar nu och som råga på allt känns det som jag kommer få världens mensverk senare idag. Men det spelar kanske inte så stor roll eftersom jag bara hade tänkt sitta inne och tycka synd om mig själv ändå så. Och så finns ju alvedon.


Och så något jag gärna skulle vilja, är det någon som råkar ha en säng över mellan fredag och lördag? Skulle bli grymt tacksam.

Av Rut - 1 juli 2008 15:56

Blev inte så mycket biltvätt idag, vädret verkade ju klara det rätt bra själv. Men insidan blev i alla fall rengjord så jag antar att mamma är skyldig mig lite pengar.


Hur som helst är nog detta allt jag kommer åstadkomma idag, känner mig fortfarande inte 100% frisk. Men det är väl bara att bita ihop och hålla igen.

Förövrigt måste jag bara säga att mina kommande bloggar förmodligen inte kommer ha något speciellt budskap och förmodligen kommer vara lite halvtrista att läsa. men jag tvingar er inte heller. =)

chiao! 



Presentation

Omröstning

Är min blogg tråkig?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards